Zvicra aprovon vaksinën Moderna – Bota SotAutoriteti kompetent në Zvicër miratoi sot vaksinën kundër virusit korona të kompanisë amerikane Moderna.

“Pasi shqyrtoi të gjitha të dhënat e paraqitura mbi sigurinë, efikasitetin dhe cilësinë e vaksinës, Swissmedic sot miratoi përkohësisht përdorimin e vaksinës Moderna në Zvicër”, thuhet në deklaratën zyrtare.

Kështu njofton raporton Reuters.

Swissmedic më parë kishte dhënë ‘dritën jeshile’ për aplikimin e vaksinës kundërCOVID-19 të ndërmarrjes Pfizer/Biontech.

 Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us