Kosova, shembull për menaxhimin e pandemisë – Epoka e Re

Kosova, shembull për menaxhimin e pandemisë – Epoka e Re


Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka paraqitur disa tabela në llogarinë e vet në “Facebook”, ku thotë se Kosova është vend shembull për menaxhimin e pandemisë Covid-19.

Në këto tabela janë të pasqyruara shifrat e të infektuarve dhe të vdekurve nga Covidi në vendet e rajonit për periudhën 21 dhjetor (2020) dhe 3 janar (2021).

“Kur flasim për menaxhimin e pandemisë, Kosova është vend shembull. Faleminderit qytetarë për disiplinën dhe respektimin e rregullave anti Covid. Të bartim maskën! Të ruajmë distancën!  Të mbajmë higjienën!”, ka shkruar Zemaj në llogarinë e vet në “Facebook”.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us