Getinjo po përballet me probleme shëndetësore

Getinjo po përballet me probleme shëndetësore


Reperi i njohur shqiptar Getinjo duket se po përballet me probleme shëndetësore.

Përmes një postimi, ai sot ka njoftuar ndjekësit e tij të shumtë në Instagram, se është sëmurë dhe aktualisht po merr serum.

Getinjo nuk ka treguar se për çfarë bëhet fjalë por fotoja i shtrirë duke marrë infusion ka qenë treguesi i qartë se ai nuk është mirë.

Urojmë ta marrë veten sa më shpejt!
Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us