Ish-i dashuri i Lady Diana flet për herë të parë, zbulon detaje nga intervista që tronditi familjen mbretërore

Ish-i dashuri i Lady Diana flet për herë të parë, zbulon detaje nga intervista që tronditi familjen mbretërore


“Mbaj mend që i thashë asaj se nuk më pëlqente, se nuk i besoja dhe se ai nuk duhej të kishte asgjë më me të”, shpjegon mjeku, duke treguar se kishte qenë dëshmitar i një takimi midis princeshës dhe gazetarit, i cili bëri shumë pyetje këmbëngulëse dhe personale në lidhje me marrëdhëniet e tyre. Të dy ishin takuar së fundmi në atë kohë sepse Lady Diana kishte qenë duke vizituar një nga pacientët e Khan dhe kishte filluar një marrëdhënie që do të zgjaste deri në vitin 1997. Ajo e quajti atë “Mr. Wonderful”,  Zoti i Mrekullueshëm”, për shkak të mirësisë së tij të thellë dhe integritetit.

“Një nga cilësitë e saj më tërheqëse ishte ndjeshmëria e saj”, thotë Khan, “ishte ajo që e bëri atë të dashur për publikun. Më vonë, kuptova që Martin Bashir i mori ato dobësi dhe i shfrytëzoi ato. Ai ishte shumë bindës me Dianën. Ajo ishte e respektuar dhe shumë e devotshme. Por, ai e mbushi kokën e saj me gjëra pa vlerë”.

Hasnat Khan tregon për telefonatat gjithnjë e më të shpeshta me gazetarin që nxitën idenë e Dianës se spiunohej vazhdimisht:

“Më tregoi se si ai e kishte bindur atë se ekzistonte një stacion sekret në Kent nga i cili spiunoheshin njerëz të shquar dhe më tha se i kishte hequr çimkat nga banesa e tij në Pallatin Kensington”.

Sipas kirurgut, Diana nuk ishte një person paranojak, por Bashir mund ta ketë manipuluar atë për të ngulitur dyshimin se ishte vetëm, pa aleatë në familjen mbretërore dhe ta shtynte atë të fliste publikisht. Sipas Charles Spencer, vëllait të princeshës, Bashir madje do të kishte falsifikuar dokumente në mënyrë që të bindte Dianën se ishte pa rrugëdalje. Është e vështirë të dihet plotësisht e vërteta, por përgjigjja mund të jetë me të vërtetë në atë “dobësi” të përmendur nga Khan që ka shënuar, për mirë apo për keq, jetën e princeshës, duke i dhënë asaj një vend të pashlyeshëm në zemrat tona./Shqip/

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us