Hoti paralajmëron mundësinë e kthimit të reciprocitetit me Serbinë – Epoka e Re

Hoti paralajmëron mundësinë e kthimit të reciprocitetit me Serbinë – Epoka e Re


Kryeministri në detyrë i Kosovës, Avdullah Hoti, ka paralajmëruar se procesi i dialogut me Serbinë duhet të përfundojë me një marrëveshje përfundimtare për njohje reciproke, raporton “Epoka e re”.

Pas takimi me përfaqësues të shqiptarëve të Luginës së Preshevës, ai ka thënë se nëse marrëveshje nuk ndodh, Kosova do t’i zbatojë të gjitha masat e reciprocitetit me Serbinë. “Të gjitha pa përjashtim, të gjitha masat që Serbia i drejton nga ne, ne kemi të drejtë dhe do t’i drejtojmë kah Serbia”, ka thënë Hoti.

Ai ka deklaruar se beson që me përfshirjen e partnerëve ndërkombëtarë në këtë proces nuk do të ketë nevojë të që aplikohen këto masa ekstreme, pasi sipas tij, çdo ditë po bëhet progres drejt marrëveshjes përfundimtare me Serbinë.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us