Grubi: Nuk kam besuar që kërkon shumë punë të jesh ministër!

Grubi: Nuk kam besuar që kërkon shumë punë të jesh ministër!


Zëvendëskryeministri Grubi në Click Plus në TV21, tha se ai asnjëherë nuk ka besuar se kërkon shumë punë të jesh ministër.

Grubi shtoi se të jesh ministër kërkon angazhim të jashtëzakonshëm dhe shumë përkushtim.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us