Kolona e veturave që u krijua sot në Bogë

Kolona e veturave që u krijua sot në Bogë


Reshjet e fundit të borës kanë shtuar interesimin e qytetarëve dhe turistëve për t’u argëtuar e vizituar viset malore.

Sigurisht Brezovica e Bjeshkët e Rugovës, mbesin destinacioni më i frekuentuar.

Madje, kolona të gjatë makinash u krijuan për të shkuar drejt këtyre pjesëve të vendit.

Përmes disa imazheve mund të shihni turmat e veturave të cilat u panë me qytetarë për të shkuar në Bogë.

Image
Image

 

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us