Gëzimi i fëmijëve me Covid-19/ Në spital, mbërrijnë “superheronjtë”

Gëzimi i fëmijëve me Covid-19/ Në spital, mbërrijnë “superheronjtë”Kënaqësi të vogla, por që në momente të caktuara flasin shumë: fëmijët e shtruar në repartin pediatrik dhe atë për pacientët më Covid-19 në spitalin San Paolo të Milanos, janë përballur me një surprizë të bukur.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us